Handboek voor Strategisch Crisismanagement is binnen

en u kunt deze bestellen!

Op 8 januari hebben Arjen Boin en Werner Overdijk de eerste exemplaren van het boekje ontvangen. Wij zijn allen erg blij met het eindresultaat. In de loop van de komende dagen zullen alle reserveringen van het boek verwerkt worden.

Momenteel is de organisatie van een event in volle gang. Inhoudelijke presentaties en gesprekken over strategisch crisismanagement, netwerkmogelijkheden voor alle crisisexperts en de officiële release van het Handboek voor Strategisch Crisismanagement maakt deze bijeenkomst zeer omvangrijk.

Houd de website en LinkedIn van Crisisplan weer in de gaten voor meer informatie over het aanstaande event en de bestelwijze van het boek.

Meer lezen over het Handboek voor Strategisch Crisismanagement?
Bekijk dan hier de aparte pagina over het boek op onze site.

DEEL DIT STUK