Technologische ondersteuning

Crisisplan participeert al jaren in software R&D projecten die gefinancierd worden door de Europese Commissie. Daarnaast hebben we ons eigen tool voor strategisch crisismanagement ontwikkeld (CrisisHub). Wij helpen u in de zoektocht naar nuttige ondersteuning van het crisismanagement proces.

Speciaal voor de ondersteuning van strategische crisisteams hebben wij de CrisisHub ontwikkeld. De CrisisHub helpt met het maken van strategische “sitraps”, het formuleren van strategische besluitvormingsagenda’s, en met het formuleren van strategische crisisplannen. De CrisisHub kan door meerdere teams tegelijk benut worden en is daarom zeer geschikt voor samenwerkende crisispartners. Daarnaast kan de CrisisHub worden ingezet voor het oefenen van strategische crisisteams. De CrisisHub is heel gemakkelijk in het gebruik en gemakkelijk aan te passen aan de wensen van uw organisatie.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Charon van der Ham: ham@crisisplan.nl of kijk op de website: https://crisishub.co/nl/