ONZE DIENSTEN

Crisisplan biedt verschillende diensten aan die uw organisatie crisisbestendig kunnen maken.

Advies & Evaluatie

Crisisplan adviseert en begeleidt organisaties bij het verbeteren van processen, plannen en kennis op het terrein van acute en institutionele crises. Wij brengen de sterke en zwakken punten van uw organisatie in kaart. Wij adviseren hoe de crisisorganisatie kan worden verbeterd.

Serious Games

De serious game is een interactieve spelvorm waarvan de uitkomst door de deelnemers wordt bepaald. De deelnemers spelen een rol in een dynamisch scenario. Wat ze doen heeft invloed op de verloop van het spel. Leuk en leerzaam. Maakt complexe processen inzichtelijk.

Trainingen

De trainingen van Crisisplan richten zich op het aanleren of verbeteren van crisisvaardigheden. Wij leggen uit hoe strategische crisisteams goed kunnen presteren. Deelnemers leren een methode die hen houvast geeft in de chaos die crisis brengt.

Oefeningen

Crisisplan bouwt realistische crisissimulaties voor uw organisatie. Simulaties voor enkele of meerdere teams. Elke simulatie heeft een specifiek doel: het oefenen van een taak, het evalueren van een team, of het opsporen van kwetsbaarheden in de organisatie.

Crisismanagement tools

Crisisplan heeft speciaal voor strategische teams de CrisisHub ontwikkeld. De CrisisHub ondersteunt planningsprocessen, beeldvorming en teamoefeningen. CrisisHub is de perfecte tool voor uw crisisorganisatie.

Kwetsbaarheidsanalyses

Crisisplan brengt de kwetsbaarheden van uw (crisis)organisatie in beeld. Dit kan door een combinatie van interviews, observaties, documentenanalyse en crisissimulaties. Wij zorgen voor de benchmark.