Symposium EUR over besluitvorming in pandemische tijden

Symposium Erasmus Universiteit

Leren dansen: Besluitvorming in pandemische tijden

De coronapandemie heeft een enorme impact (gehad) op de zorg en op de samenleving. Het zal nog even duren voor we de gevolgen daarvan hebben verwerkt. Toch is het nu tijd om vooruit te kijken: wat kunnen we leren van de wijze waarop tijdens de pandemie is gehandeld. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we (nog) beter zijn voorbereid op crises van deze omvang en duur?

Dit symposium richt zich op de organisatie van bestuur en besluitvorming in een zorgcrisis. Hoe kunnen we die het beste inrichten? Wat zijn de partijen die daar een rol in moeten spelen, en hoe moeten ze dat samen doen? Het symposium bouwt voort op het onderzoek van ESHPM naar de regionale besluitvorming over corona: leren dansen; besluitvorming in pandemische tijden.

Het volledige programma wordt later bekend gemaakt. Toegezegde sprekers zijn ondermeer: Ernst KuipersJet BussemakerKim Putters en Roland Bal.

Datum: Donderdag 30 september 2021
Tijd
: 14.00 – 17.30 uur
Locatie
: Campus Woudestein en online

Het symposium wordt een live-event op Campus Woudestein, maar zal ook live worden gestreamd.