Lessen uit de coronacrisis: Een IFV conferentie

De impact van de coronacrisis, bekeken vanuit verschillende perspectieven:
de culturele sector, de verpleeghuizen, de handhavers en de bestuurders.

Het jaarboek Lessen uit de coronacrisis: het jaar 2020 (samengesteld door Menno van Duin en collega’s) biedt beschouwingen van wetenschappelijk onderzoekers en van bestuurders en leidinggevenden uit verschillende sectoren. Op 30 juni wordt dit jaarboek gepresenteerd tijdens het webinar Lessen uit de coronacrisis.

Tijdens het webinar blikken de sprekers terug op het voorbije jaar en wordt vooruit gekeken naar wat nog te doen staat. Het webinar wordt afgesloten met een paneldiscussie.

Programma
Het webinar vindt plaats op woensdag 30 juni 2021 van 15.00 uur tot 16.45 uur. Jana Domrose, onderzoeker lectoraat Crisisbeheersing is host van het webinar. Menno van Duin, lector Crisisbeheersing, Marieke Moorman, burgemeester van Bernheze, Onno van Veldhuizen, burgemeester van Enschede en voorzitter bestuur IFV en Arjen Boin, hoogleraar Public Institutions and Governance, Universiteit Leiden zijn sprekers tijdens dit webinar. Bekijk het volledige programma op de website.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor een breed publiek van professionals werkzaam bij veiligheidsregio’s, gemeenten en andere geïnteresseerden die met de impact van de coronacrisis te maken hebben (gehad). Na afloop van elke presentatie en tijdens de paneldiscussie bestaat er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld u aan via deze link. Kort voor aanvang van het webinar ontvangt u een link waarmee u kunt inloggen. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Kijk de aflevering op een later tijdstip terug via het YouTube-kanaal van het IFV. Kent u iemand voor wie dit webinar ook interessant is, stuur de uitnodiging dan gerust door.

Meer informatie

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met IFV Kennisevents, telefoon
06 10885573, e-mail kennisevents@ifv.nl.